Avís legal

Condicions i termes d'utilització d'aquesta web

1. Dades identificatives de l'empresa

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, a continuació s'exposen les dades identificatives de l'empresa.

NOM: PUTXET DE PONENT, S.L.
CIF: B07320559
DOMICILI SOCIAL: Hotel Puchet Avinguda Doctor Fleming, 51 Sant Antoni, Eivissa, Spain.
TELÈFONS: +(34)971 34 42 22
ADREÇA DE CORREU ELECTRÒNIC: info@hotelpuchet.com
INSCRIPCION REGISTRAL: REGISTRE MERCANTIL D'EIVISSA PRENC 1168, FOLI 1, FULLA PM-16.929


2. Propietat intel•lectual i industrial
Tots els drets sobre la propietat industrial i intel•lectual del lloc web www.hotelpuchet.com incloent els elements continguts en les mateixes (per tant: textos, programari, imatges,..., etc) pertanyen a HOTEL PUCHET o, si escau, a terceres persones.

L'usuari podrà visualitzar els continguts, imprimir-los o emmagatzemar-los en un suport físic sempre que siguin destinats, única i exclusivament, per a l'ús personal i privat. Està prohibit, per tant, la seva reproducció, distribució, alteració, descompilació i difusió pública dels mateixos, total o parcial, sense la deguda autorització expressa del propietari de tots els drets citats, HOTEL PUCHET. Així mateix estan protegits per la llei els noms comercials, emblemes, marques, etc.., de qualsevol tipus de continguts de nostra lloc web.

3. Protecció de dades de caràcter personal
En el marc del compliment de la legislació vigent, recollida en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'objecte del qual és garantir i protegir, en el que concerneix al tractament de les dades personals, les llibertats i drets fonamentals de les persones físiques, i especialment del seu honor i intimitat personal, HOTEL PUCHET informa als usuaris que:

HOTEL PUCHET ha adoptat les mesures tècniques i organitzatives conforme al que es disposa en la normativa vigent.

HOTEL PUCHET únicament obté i conserva informació sobre el nombre de visites de les diferents pàgines d'aquest lloc web i no es fa ús de "cookies" ni mecanismes similars. Tal informació és plenament anònima posat que de cap manera pot associar-se a un usuari identificat amb noms i cognoms, domicili, etc. Aquestes dades són utilitzades per a llistats estadístics que serveixen per conèixer els gustos de l'usuari i la seva tipologia de cara a millorar nostres diferents seccions i per conèixer l'efectivitat de les nostres ofertes.

Les Dades de Caràcter Personal que es recullen en el formulari de Reserves (e-mail, telèfon i nom i cognoms) no són objecte de tractament automatitzat algun, a excepció per a la rebuda i resposta de la consulta efectuada.

HOTEL PUCHET ha adoptat els nivells de seguretat adequats a les dades que es faciliten.

L'usuari podrà, a tot moment, exercitar els drets reconeguts en la LOPD, d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició. L'exercici d'aquests drets pot realitzar-ho el propi usuari des de qualsevol de les pàgines del web, des de qualsevol dels correus que rebi.


4. Diversos
A.- HOTEL PUCHET podrà modificar, sense previ avís, la informació continguda en el seu lloc web, així com la seva configuració i presentació.

B.- HOTEL PUCHET es compromet a través d'aquest mitjà a NO REALITZAR PUBLICITAT ENGANYOSA.
A aquests efectes, per tant, no seran considerats com a publicitat enganyosa els errors formals o numèrics que puguin trobar-se al llarg del contingut de les diferents seccions de la web produïts com a conseqüència d'un manteniment i/o actualització incompleta o defectuosa de la informació continguda és aquestes seccions. HOTEL PUCHET, com a conseqüència del que es disposa en aquest apartat, es compromet a corregir-ho tan aviat com tingui coneixement d'aquests errors.

C.- HOTEL PUCHET es compromet a NO REMETRE COMUNICACIONS COMERCIALS SENSE IDENTIFICAR-LES COM TALES, conforme al que es disposa en la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic.

D.- HOTEL PUCHET no es fa responsable del incompliment de qualsevol norma aplicable en què pugui incórrer l'usuari en el seu accés al lloc web www.hotelpuchet.com i/o en l'ús de les informacions contingudes en el mateix.

I.- HOTEL PUCHET no serà responsable dels danys i perjudicis produïts o que puguin produir-se, qualsevol que sigui la seva naturalesa, que es derivin de l'ús de la informació, de les matèries contingudes en aquesta pàgina web i dels programes que incorpora. Els enllaços (Links) i hipertext que possibilitin, a través del lloc web, accedir a l'usuari a prestacions i serveis oferts per tercers, no pertanyen ni es troben sota el control d'HOTEL PUCHET; aquesta entitat no es fa responsable ni de la informació continguda en els mateixos ni de qualsevol efectes que poguessin derivar-se d'aquesta informació.

F.- HOTEL PUCHET no es fa responsable de l'ús il•legítim que terceres persones puguin fer dels noms de marca, noms de producte, marques comercials que, no sent propietat d'aquesta entitat, apareguin al Web-Site. Tampoc es responsabilitza de la integritat, veracitat i licitud del contingut dels enllaços a les webs a les quals pugui accedir-hi des de www.hotelpuchet.com.

G.- HOTEL PUCHET no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes Activi X), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

H.- En definitiva, l'Usuari és l'únic responsable de l'ús que realitzi dels serveis, continguts, enllaços (links) i hipertext inclosos en el lloc web www.hotelpuchet.com.
-->
 Hotel Puchet

L'Hotel ofereix un espai idoni on poder gaudir de la tranquil·litat de l'illa, sense descuidar l'oci nocturn que caracteritza el municiopio de Sant Antoni, així mateix l'Hotel està situat a 800 metres de la platja d'Es Pouet.

Contacte

Hotel Puchet
Avd. Doctor Fleming, 51
San Antonio, Ibiza, España

Reserves
(+0034) 971 39 04 26
info@smturistic.com

Recepció
(+0034) 971 34 42 22
mail@smturistic.com