Posem les nostres instal•lacions a la seva disposició per a tot tipus d'esdeveniments

Està de moda la celebració d’esdeveniments a Eivissa... i a l’Hotel Puchet ho sabem. La nostra tipologia de client és molt variada. Tenim, a més, una gran experiència en la recepció de grups esportius i viatges d’incentius. A més, la nostra flexibilitat i capacitat d’adaptació fan que siguem l’opció ideal per celebrar el teu esdeveniment amb nosaltres.

Disposem de sales de reunions i diferents zones polivalents, un menjador gran i una àmplia terrassa exterior on podràs celebrar qualsevol esdeveniment especial. El departament d’esdeveniments de l’hotel t’oferirà un tracte personalitzat i exclusiu per tal de satisfer totes les necessitats del grup.

Contacte: (0034) 971 39 04 26 / events@smturistic.com

Casaments i celebracions

Celebra el teu casament a l’Hotel Puchet. Disposem d’una àmplia terrassa a l’aire lliure per a qualsevol esdeveniment, amb tarifes d’allotjament especials per a tots els convidats. A més, el nostre equip humà s’encarregarà que tot surti a la perfecció. Un casament a Eivissa és la millor opció.

Festes i nits temàtiques

Ens agrada que els nostres clients s’ho passin d’allò més bé i s’emportin un bon record d’Eivissa. Per això, duem a terme diversos esdeveniments durant l’any: nits temàtiques, concursos de disfresses i festes amb motius diferents. A l’Hotel Puchet ens divertim!

Esdeveniments esportius

A l’Hotel Puchet estimem l’esport i ens agrada rebre els equips esportius i els aficionats que ens visiten per gaudir d’unes jornades en grup. Estem considerats un “establiment amic de l’esport” i fa anys que col•laborem amb diverses associacions i grups esportius de l’illa d’Eivissa i Formentera. Oferim àmplies instal•lacions, menús especials per a esportistes i l’organització de trasllats.

Reunions i incentius

Celebra una reunió d’empresa o un viatge d’incentius a l’Hotel Puchet d’Eivissa; és molt fàcil. T’oferim diverses sales polivalents totalment equipades amb taules, cadires, pantalla, projector, pissarra, etc. El nostre departament d’esdeveniments s’encarregarà de proporcionar-te l’equipament i els serveis necessaris perquè el teu esdeveniment surti a la perfecció.

Organització d'esdeveniments Et cases amb nosaltres?

Et cases amb nosaltres? 
Comentaris dels clients

Comentaris dels clients

Amb l’objectiu de millorar els nostres processos, l’Hotel Puchet té a la disposició dels seus clients un qüestionari de satisfacció, a més un formulari de comentaris i queixes. [+]

 
-->
 Hotel Puchet

L'Hotel ofereix un espai idoni on poder gaudir de la tranquil·litat de l'illa, sense descuidar l'oci nocturn que caracteritza el municiopio de Sant Antoni, així mateix l'Hotel està situat a 800 metres de la platja d'Es Pouet.

Contacte

Hotel Puchet
Avd. Doctor Fleming, 51
San Antonio, Ibiza, España

Reserves
(+0034) 971 39 04 26
info@smturistic.com

Recepció
(+0034) 971 34 42 22
mail@smturistic.com